top of page

Grupo de Suporte

Público·236 membros

[SHIKONI<<<] Kukësi Vllaznia drejtpërdrejt live 27 tetor 2023


5 ditë më parë — ) Teuta Durrës Tirana drejtpërdrejt fala (SPORTI##) Kastrioti_Kruje Vllaznia drejtpërdrejt live 6 maj KF Tirana vs KS Teuta Durres: Live ...


“Këtu në burgun famëkeq të Burrelit, kam shkruar 37 drama dhe…”/ Letra e Fadil Paçramit, për Shuteriqin Agollin dhe KadarenëPjesa e njëmbëdhjetë Ç’është burgu? Është vendi ku mbahen ata që janë dënuar me heqje të lirisë, do të thoshim duke lexuar çdo fjalor. Por kaq është pak. Burgu dhe liria – dy të kundërta. Më parë: ç’është liria? Me pak fjalë: të jesh i lirë do të thotë të bësh atë që do, të mendosh e të veprosh sipas dëshirës në ushtrimin e përmbushjen e lirive e të drejtave të tua, si njeri e si shtetas, por gjithmonë pa cënuar e dhunuar të tjerët. Përsërit: të mendosh e të veprosh. Për këto flasin letrat drejtuar atyre që atë kohë ishin në krye të partisë – shtet, si dhe ato drejtuar forcave të reja anti diktatoriale e demokratike, – krerëve të partive politike kryesore të porsakrijuara edhe atyre për liritë e të drejtat e njeriut, para zgjedhjeve pluraliste të 31 marsit 1991-së, në të cilat shprehen disa mendime për të realizuar e çuar më tej, kthesën e porsa nisur. Ishte ky një apel për t’i prerë urat me të shkuarën moniste, për të hyrë me guxim e vendosmëri në rrugën e demokratizimit, ndrequr e vënë në vend, ç’ishin bërë keq, mënjanuar pengesat e çdo lloji dhe nga kushdo, shmangur e kapërcyer dasitë e revanshizmat si mbetje nga e shkuara dhe mllefet e grumbulluara, për t’i parë gjërat me realizëm, që të fitonim edhe kohën e humbur. [[SHIKONI DREJTPËRDREJT]] Kukësi Laçi shiko live 22 5 ditë më parë — [SHIKONI DREJTPËRDREJT]] Kukësi Laçi shiko live 22 tetor 2023 2 tet 2023 — Laçi Teuta Durrës drejtpërdrejt falas . [[[SOT<<]##]] Partizani Tirana Kukësi drejtpërdrejt 8 tetor | Group [Shiko Tv] Vllaznia Partizani Tirana shiko live 14/09/2023 - No2o 13 sht 2023 — [TV DREJTPËRDREJT] Vllaznia Egnatia shiko live 30 prill 2023((FUTBOLLI<)) Tirana ... [[TRANSMETIM**]] Kukësi Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 2 [[[TRANSMETIM<<]]] Vllaznia Tirana shiko live 22 prill 2023 (SHIKO TV##) Kastrioti_Kruje Tirana drejtpërdrejt live (SHIKONI DREJTPËRDREJT<<<) Tirana Vllaznia ... Kukësi Laçi drejtpërdrejt live 22 tetor 2023 (HD LIVE***) Ka Kukësi Laçi drejtpërdrejt live 22 tetor 2023 (HD LIVE***) Kastrioti_Kruje Kukësi drejtpërdrejt falas 23 p ((FUTBOLLI<)) Tirana Teuta Durrës drejtpërdrejt ... Miss Black Internati Group 1 tet 2023 — Kukësi Bylis Ballsh drejtpërdrejt 10 2023 [SPORTI=] Kastrioti_Kruje Dinamo Tirana shiko live 2 Vllaznia Kukësi shiko. 65, datë 23. 8. 1991, të plenumit të Gjykatës së Lartë, është vendosur prishja e vendimit Nr. 2, datë 31. 3. 1977, të Gjykatës së Lartë dhe pushimi i çështjes për të gjykuarin Fadil Paçrami” Dhe si parashikohej në ligj, shpallja e këtij vendimi u bë nga vetë kryetari i Gjykatës së Lartë, pas disa ditëve, në një mbledhje të gjerë publike me shkrimtarë, artistë e punonjës të kulturës, si dhe me anë të shtypit. Një kapitull të veçantë përbëjnë letrat dërguar atë kohë nga burgu, Ramis Alisë, me qëllim që të mos bënte të paditurin dhe të mos i përmbahesh, “vazhdimësia”, për të cilën u pat betuar edhe publikisht, por të ndreqte ç’të qe e mundur dhe sa më parë, si dhe të mos pengonte proceset e demokratizimit të vendit. Nga burgu vinim re, krizën që kishte përfshirë regjimin totalitar të modelit sovjetik edhe te ne, si në të gjitha vendet e tjera të Lindjes dhe gjithë sa ndodhnin, ndienim tronditjet, plasaritjet dhe afrimin e përmbysjes së diktaturës, ndiqnim manovrimet për t’i zgjatur jetën dhe penguar zhvillimet demokratike, shqetësoheshim edhe për rreziqet që bartnin ngurrimet, pavendosmëritë e dredhat, tipike alla ramizçe, që mund të ishin me pasoja katastrofale, për fatet e vendit. I bie, pra 3-4 në vit. Kështu që, bashkë me ato 13 të tjerat, të shkruajtura më parë, kur isha i lire, bëhen 50 gjithsej. (Nga kjo edhe u nisa t’u dërgoj këtë letër). Numrat, dihet, nuk thonë gjë, por të paktën flasin, se nuk kam ndenjur duarlidhur edhe në këto kushte. Vërtet ia pashë “hajrin” keq, atij – teatrit, por nuk u zemërova me të (se mos ka faj ai! ). Pastaj se mos e kisha në dorë veten, – pasione të tilla qenkan më të forta se vullnetet e njerëzve. Njëheri kjo flet; edhe se me gjithë sa më ndodhen, nuk u bëra shërbimet zemëratave e inateve, por u vajta në takim shoqërisë, e ndërtimit të vendit, sado që më kishin mohuar, po në atë rrugë që kisha nisur, pa u larguar nga idealet dhe nga vetja. (tv drejtpërdrejt) Kukësi Tirana shiko live 18 shtator 2023 KF Egnatia Rrogozhine - Vllaznia Shkoder - Sporticos Check how to watch Vllaznia Shkoder vs KF Egnatia Rrogozhine live stream. Dinamo Tirana Teuta Durrës drejtpërdrejt 22.10.2023 Falas La 5 ditë më parë — Laçi Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 19 ma(hd live!! (((TV))) Teuta Durrës Partizani Tirana drejtpërdrejt live 1 [[[Live ... Në përputhje me kërkesat e ligjit, janë administru vetëm atribuimet e të gjykuarit Dashnor Mamaqi, por në kushtet kur ata mbetën e vetmja prove, në drejtim të akuzës së agjitacionit e propaganda në ngarkim të të gjykuarit Fadil, gjykata nuk duhej të arrinte në përfundim, se kjo vepër është kryer nga i gjykuari. Prandaj, duke u ndodhur para fakteve të tilla, plenumi i Gjykatës së Lartë, siç m’u njoftua atë kohë, vendosi: “Me vendim Nr. Feed The City: Dallas Group 23 sht 2023 — 4 ditë më parë — Vllaznia[[[HD LIVE@@]]] Teuta Durrës Tirana drejtpërdrejt 02. 09. 1 sht 2023 — Partizani Tirana vs Teuta Durres Rezultati ... [[TV DREJTPËRDREJT]] Tirana Laçi transmetim i drejtpërdrejtë Laçi Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 19 ma(hd live!! (((TV))) Teuta Durrës Partizani Tirana drejtpërdrejt live 1 [[[Live Sport*]]@@] Bylis Ballsh ... (Transmetim>>>) Laçi Dinamo Tirana drejtpërdrejt 28 shtator 27 sht 2023 — Solutions Lab [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË-] Laçi Vllaznia drejtpërdrejt live )) Egnatia Kukësi drejtpërdrejt live 29 maj 2023[[[tv ... (sport tv@@) Partizani Tirana Kukësi drejtpërdrejt 8 tetor 2 4 ditë më parë — (((LIVE SPORT=))) Erzeni Dinamo Tirana drejtpërdrejt falas 1[SPORT TV>]] Dinamo Tirana Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë 2022 13 shtator . Partizani Tirana Tirana shiko live 19 tetor 2023 - Activist HQ 8 ditë më parë — [[[TV DREJTPËRDREJT]***]] Kastrioti_Kruje Vllaznia drejtpërd Kukësi Tirana transmetim i(SHIKO TV#) Kukësi Kastrioti_Kruje (((TV))) Teuta Durrës ...


Informações

Bem-vindo ao grupo! Você pode se conectar com outros membros...

membros

bottom of page